Boka Hvillan


Med sitt centrala läge och stilrena interiör är Hvilla medici det perfekta stället för bröllop, disputationer, examensfester och mycket annat. Vid bokning av Hvillans festlokal får du som hyresgäst tillgång till ett välutrustat kök, bar, ljud- och ljussystem samt bastu. 

Lokalen rymmer 120 sittande alternativt 150 minglande gäster. Det finns porslin, glas och bestick för samtliga 120 gäster. Musiken kopplas enkelt upp till högtalarna via bluetooth och får spelas fram till kl 03.00. I anslutning till festsalen finns det en uteplats där det möjlighet till samvaro och mingel under årets varmare månader. Vid ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta hos via mail eller telefon.  

Prislista

Lokaler Externa hyresgäster
Festsal, Helkväll16000 kr
Festsal, möte6000 kr
Pub6000 kr
Bastu 500 kr
Bibliotek500 kr
Kök 500 kr

Som medlem i SAKS har du rabatterat pris vid bokning av samtliga lokaler under terminen. Under sommaren har vi ett fast pris på bokning av av festsalen på 16000 kr oavsett om du är medlem i kåren eller inte. Det finns möjlighet att boka två sammanhängande dagar under sommaren för ett rabatterat pris! Kontakta Intendenterna vid ytterligare funderingar.